OPSLAG MEESTERSCHAP

Jouw data, altijd veilig en conform de laatste regelgeving opgeborgen. Dat is een hele zorg minder! Wij maken het je makkelijk. Met cloudopslag, encryptie, data governance en meer diensten, passend bij jouw organisatie en branche. Dát is Opslag Meesterschap.

Cloudopslag

Ben je veel onderweg, of werk je vanaf verschillende apparaten? Ga voor een beveiligde, schaalbare cloudopslag. Altijd en overal toegang tot belangrijke data, voor jou en je team.

Data-encryptie en beveiliging

Bescherm je gevoelige informatie maximaal. Onze geavanceerde encryptie-technologieën en beveiligingsprotocollen zijn even ondoordringbaar als gewapend beton.

Rampherstel en back-up

Bereid je voor op het onverwachte met onze robuuste back-up en hersteldienst. Jouw gegevens zijn veilig en herstelbaar, ook bij systeemstoringen en dataverlies.

Datasynchronisatie en toegankelijkheid

Jouw data moet up-to-date zijn, waar en op welk device je ook werkt. Wij zorgen dat je data consistent en gesynchroniseerd blijft. Zo loop je nooit achter de feiten aan.

Compliance en data governance

Loop geen risico met je dataopslag en -beheer. Onze oplossingen helpen je te voldoen aan de wettelijke vereisten en het governancebeleid dat de overheid verplicht stelt voor jou.

Huur een Matrix Meester

We lossen je datavraagstukken ook graag bij jou op de werkvloer voor je op. Trainingen op maat voor je team? Ook geen probleem. Zo maken we het jou makkelijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.