Werken bij Matrix Meesters

Gedreven. Bovenop de nieuwste technieken. Van nature nieuwsgierig. Ben jij zo’n analist? Dan is werken bij Matrix Meesters vast wat voor jou!

Waarom Matrix Meesters?

Innovatie en Groei

Wij geloven in voortdurende innovatie en groei. Bij Matrix Meesters krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten met de nieuwste technologieën. We moedigen onze medewerkers aan om nieuwe ideeën te verkennen en hun vaardigheden voortdurend te ontwikkelen.

Cultuur van Autonomie

Onze bedrijfscultuur draait om autonomie. We geven onze medewerkers de vrijheid en verantwoordelijkheid om hun werk zelfstandig te organiseren, of dat nu thuis, op kantoor of bij de klant is. Dit zorgt voor een dynamische en flexibele werkomgeving.

Sterke Waarden

Onze kernwaarden – autonomie, creativiteit en integriteit – vormen de basis van alles wat we doen. We werken elke dag aan het creëren van innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten, terwijl we trouw blijven aan onze ethische standaarden.

Vrijheid zit in onze genen:

Wij geloven dat je het beste tot je recht komt in een écht team. Zulke teams managen zichzelf, krijgen geen structuren, tools opgelegd en bepalen zelf hoe, waar en wanneer ze werken. Deze vergaande autonomie levert de beste resultaten op, zowel voor klanten als voor onze medewerkers.

HIER STAAN WE VOOR

Autonomie: Onze Meesters werken zelfstandig: thuis, op kantoor én bij de klant op de werkvloer. Wij stellen er alle middelen voor tot je beschikking.
Creativiteit: We bedenken vernieuwende oplossingen die nét een beetje anders zijn en er gelikt uitzien. Creatief dus, maar altijd super-efficiënt.
Integriteit: We werken elke dag met gevoelige informatie. Daarom staan discretie en ethiek voorop bij iedere Matrix Meester.

Van 9 tot 5 op ons hoofdkwartier code rammen in Capelle aan den IJssel? Daar doen we niet aan. Dit is de basis voor onze Matrix Meesters:

Hybride werken. Thuis, op kantoor en op locatie.
Leertrajecten. Om je talenten verder te ontwikkelen.
Continue steun. Als team staan we voor je klaar.
Een goed salaris. Meesterschap wordt beloond!

Profiteer van de speciale extraatjes
Sportfaciliteiten: Blijf fit met onze sportfaciliteiten op kantoor.
Teamuitjes: Verbind met collega’s tijdens onze regelmatige teamuitjes – van theaterbezoeken tot gezellige etentjes.
Flexibele Vakantiedagen: Meer vrijheid met de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.

Géén policy behalve autonomie

Wij geloven dat de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten, leidt tot de beste resultaten. Daarom werken we zonder strikte policies of bureaucratie. Onze teams bepalen zelf wat ze nodig hebben om hun werk goed te doen en krijgen daar de volledige vrijheid in. Of dat nu een training, nieuwe apparatuur of een door het team georganiseerde borrel is.

“Better to ask forgiveness later than to wait for permission.”

Écht flexibel werken

We begrijpen dat er meer in het leven is dan alleen werk. Daarom laten we onze collega’s vrij om een work/life balance te vinden die voor hen het beste werkt. De werktijden bepaal je als team zelf, net als waar je werkt. Of dat nu thuis is, op kantoor of bij de klant. Jij kiest de plek waar je het liefst werkt en het meest productief bent.

Wij vertrouwen op onze collega’s

Vrijheid zit in onze genen. We geloven dat je als professional het beste functioneert in een omgeving waarin je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Geen micro-management, geen overbodige regels. Jij weet wat je moet doen en hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Een beloning waar je blij van wordt

Door onze no-nonsense aanpak kunnen we je een bovengemiddeld salaris bieden. Daarnaast ontvang je een 13e maand en zelfs een 14e en 15e maand als bonus. We vinden dat je hard werk beloond moet worden.

Schaf aan wat je nodig hebt

Bij Matrix Meesters geloven we dat je de beste hardware en tools moet hebben om je werk optimaal te kunnen doen. Of het nu gaat om een snelle laptop, een breedbeeldmonitor of noise-cancelling headphones, wij zorgen dat je beschikt over alles wat je nodig hebt.

Bereken je marktwaarde

Gebruik onze Marktwaardemeter om snel en eenvoudig jouw waarde als business analyst te berekenen. Vul de benodigde gegevens in en ontvang direct een nauwkeurige schatting van je marktwaarde.

Stap 1 van 5

Met welke methodieken heb je ervaring?*
Sluit je aan bij ons team!

Voel je je aangetrokken tot onze waarden? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op!

Solliciteren